Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bashkëshorti duhet të jetë shoku, që ti do të dëshiroje ta mbaje përgjatë gjithë jetës.

Bashkëshorti duhet të jetë shoku, që ti do të dëshiroje ta mbaje përgjatë gjithë jetës.
Bashkëshorti duhet të jetë shoku, që ti do të dëshiroje ta mbaje përgjatë gjithë jetës.

Bëhu shoku më i mirë i burrit. Kjo nënkupton ndarjen e interesave, përvojave, ëndrrave, dështimeve dhe mërzitjeve. Kjo mund të nënkuptojë kuptimin e dëshirave dhe jodëshirave të burrit dhe përpjekjen për ta kënaqur atë në çdo mënyrë të mundshme. Shoku më i mirë është gjithashtu dikush që është i sigurtë për t’i besuar dhe për t’u mbështetur në të. Bashkëshorti duhet të jetë shok që njeriu dëshiron ta mbajë gjatë gjithë jetës.

(Visited 208 times, 1 visits today)