Terça-feira, 29/9/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

BASHKËJETESA mes një mashkulli dhe një femre është aventurë e rrezikshme

BASHKËJETESA mes një mashkulli dhe një femre është aventurë e rrezikshme

BASHKËJETESA mes një mashkulli dhe një femre është aventurë e rrezikshme psiko-fizike dhe shpirtërore, mbase nuk përmban urtësinë e mirëfilltë të dashurisë së sinqertë dhe mëshirës reciproke. Në emër të “civilizimit e kulturës”, ajo është një provë e jashtëligjshme, degjeneruese dhe me pasoja shkatërruese të familjes së shëndoshë. Prova bëhen në aspektet e ndryshme shkencore, por, të bëhen prova në nder, familje e ardhmëri është çmenduri amorale.
PRO MARTESËS, KUNDËR PROVËS SË TILLË!
“Dhe një prej argumenteve të Tij (Zotit) është që prej jush krijoi për ju bashkëshortet tuaja, që të qetësoheni pran tyre (të gjeni prehje), duke vënë ndërmjet jush DASHURI DHE MËSHIRË” (Kuran, Er-Rum: 21) Adnan Simnica

(Visited 206 times, 1 visits today)
Top