Quinta-feira, 28/10/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

BART ME VETE DIÇKA NGA MIRËSIA

BART ME VETE DIÇKA NGA MIRËSIA

BART ME VETE DIÇKA NGA MIRËSIA

Bëhu derë..

që nga ajo hyn hajri.

E nëse nuk mundesh..

atëherë bëhu dritare që nga ajo depërton drita.

E nëse nuk mundesh..

atëherë bëhu mur që në të mbështeten kokat e të lodhurve.

Mos harro asnjëherë..

që çdoherë të bartësh me vete “diçka nga mirësia” dhe atë ta përhapësh kudo që shkon.

Dhe mos u kthe mbrapa..

se kur përhapet mirësia, njerëzit vet e pasojnë atë ku do që shkon!!

Nga arabishtja: Irfan JAHIU

(Visited 76 times, 1 visits today)
Top