Sábado, 30/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Bananet me njolla te erreta dhe kanceri !?

Bananet me njolla te erreta dhe kanceri !?

Bananet me njolla te erreta dhe kanceri !?
bananet dhe kanceri
Bananet plotesishte te pjekura me njolla te erreta ne mbeshtjellesin e tyre te verdhe prodhojne nje substance e cila quhet FNT ( Faktoret nekrotizues te tumorit), e cila ka aftesi per te luftuar qelizat jo normale apo qelizat kanceroze.
Sa me shume njolla te erreta qe ka bananja, aq me e larte do jete edhe rritja e fuqise se imunitetit pasi me e larte eshte edhe permbajtja e ketij faktori.
Pra sa me e pjekur te jete bananja aq me e larte do jete veprimi anti-kanceroz i saj.
Mbani ne mendje- bananet me njolla te erreta ne levoren e tyre me te preferushme.

Pershtati: Mjekesia Islame