Segunda-feira, 27/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Bananet me njolla te erreta dhe kanceri !? A e ke ditur ?

Bananet me njolla te erreta dhe kanceri !? A e ke ditur ?

Bananet plotesishte te pjekura me njolla te erreta ne mbeshtjellesin e tyre te verdhe prodhojne nje substance e cila quhet FNT ( Faktoret nekrotizues te tumorit), e cila ka aftesi per te luftuar qelizat jo normale apo qelizat kanceroze.
Sa me shume njolla te erreta qe ka bananja, aq me e larte do jete edhe rritja e fuqise se imunitetit pasi me e larte eshte edhe permbajtja e ketij faktori.
Pra sa me e pjekur te jete bananja aq me e larte do jete veprimi anti-kanceroz i saj.
Mbani ne mendje- bananet me njolla te erreta ne levoren e tyre me te preferushme.

 

(Visited 1,183 times, 1 visits today)