Domingo, 23/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Babi! Kur do të më rriten gishtat?!

Babi! Kur do të më rriten gishtat?!

Unë të dua babi

Ndërsa babai e lustronte makinën e tij të re, djali i tij shtatëvjeçarë erdhi dhe filloi me një gur të shkarravit anën e makinës.

Në zemërimin e tij, ai filloi ta rrihte djalin e tij pa kushtuar vëmendje se kishte çelësat në dorë deri sa e godiste djalin. Ato goditje kishin si pasojë që djalit të tij t’ia amputojnë gishtat në spital. Djali e pyeti të atin: “Babi! Kur do të më rriten gishtat?!”

Babai u prek shumë dhe me dhembje në shpirt filloi ta godas automjetin për veprën e bërë. Pasi që u ul pranë makinës, shikoi shkarravinat dhe lexoi që djali të ketë shkruar: “Unë të dua babi!

(Visited 89 times, 1 visits today)
Top