Segunda-feira, 23/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Babai i drejtë!

Babai i drejtë!

Babai i drejtë!”
interesohet për pasardhësit
që të jenë të drejtuar mirë.
A ishit ju dëshmitarë (të pranishëm) kur i erdh jakubit momenti i vdekjes dhe u tha djemve të vet: “Çka do të adhuroni pas meje?” Do të adhurojmë, – i thanë ata, – Zotin tënd edhe Zotin e të parëve tu: “Ibrahimit dhe Ismailit e Is-hakut, vetëm një Zot. Edhe ne atij i jemi dorëzuar.”
El-Bekare 133
Hoxhë Ulvi Fejzullahu

 

(Visited 134 times, 1 visits today)