Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Babai është palltoja e sigurisë në netët e jetës që ndryshojnë

Babai është palltoja e sigurisë në netët e jetës që ndryshojnë

Babai

Babai është burri që më nuk përsëritet asnjëherë në jetë dhe askush nuk e mbush boshllëkun e tij. Babai është palltoja e sigurisë në netët e jetës që ndryshojnë.

O Allahu ynë, zgjatja jetën dhe përmirësoja punët.

Përkthim : Valdet Kamberi

(Visited 120 times, 1 visits today)