Quarta-feira’, 29/6/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

AVOKADO DHE TË LASHTAT

AVOKADO DHE TË LASHTAT

avokado

Për secilin organ në trup me rëndësi është qarkullimi i gjakut, e në veçanti për tru dhe zemër. Ushqimi i pasur me të lashta dhe avokado zvogëlon rrezikun nga sëmundjet kardiovaskulare sepse përmirësojnë rrjedhën e gjakut duke vepruar si lëndë djegëse e veçantë për tru.

Përveç kësaj, fruktoza nga pemët paraqet burime të pësosur të energjisë së nevojshme për punë intelektuale por edhe fizike. Me marrjen e pemëve, në organizëm dhe në tru mundësojnë energjinë e mjaftueshme. Zgjedhje e mirë janë bananet, portokalli dhe avokado.

(Visited 147 times, 1 visits today)