Domingo, 22/9/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

Rukje

Shendeti

Sëmundjet

  • Vjellja
    Vjellja

    Vjellja Nevojitet që mire të zihet karafili dhe ky çaj të ëmbëlsohet me mjaltë. Merret një filxhan para çdo shujte…

  • Botulizmi
    Botulizmi

    Botulizmi (botulizmi I lindur nga ushqimi dhe botulizmi foshnjore) Çfarë është botulizmi? Botulizmi është një sëmundje serioze që shkaktohet nga…

Top