Sábado, 23/2/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame
No Data

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Kjo lutje thuhet 7 here në mëngjes dhe mbrëmje
  Kjo lutje thuhet 7 here në mëngjes dhe mbrëmje

    Kjo lutje thuhet 7 here në mëngjes dhe mbrëmje Muhamedi salAllahu alejhi we selam ka thënë: Kush e thotë këtë mëngjes e mbrëmje 7 here i mjafton atë që e brengosin qeshtjet e kësaj bote dhe tjetres. HasbijAll-llahu la Ilahe il-la hu(ve),Alejhi tevekkeltu ve Huve Rabbul-’arshil-’adhim. (7 herë) Shqip: Më mjafton mua All-llahu; s’ka…

 • LUTJE NGA KUR’ANI Famëlartë
  LUTJE NGA KUR’ANI Famëlartë

  LUTJE NGA KUR'ANI Famëlartë "O Zot, më fal nga ana Yte pasardhës të mirë, vërtet, Ti je Dëgjues i lutjes". (Ali Imran: 38) "O Zot, mos më le të vetmuar, se Ti je trashëguesi më i miri (pas çdokujt)". (El-Enbija: 89) "Nuk ka hyjni pos Teje. Ti je i pastër, nuk ke të meta. Unë i bëra…

 • Duaja që bëhet në momente të vështira
  Duaja që bëhet në momente të vështira

    Duaja që bëhet në momente të vështira Përcillet nga Ibn Abasi se, i Dërguari i Allahut (alejhi salatu ue selam) kur gjendej në situata të rënda thoshte: "La ilahe ilallahul adhim el-halim, la ilahe ilallahu rabul arshil adhim, la ilahe ilallahu rabus semauati ue rabul erdi ue rabul arshil kerim." (S'ka të adhuruar tjetër…

Rukje

Shendeti

Sëmundjet

 • Çaj nga xhenxhefili, limon dhe mjaltë kundër ftohjes !
  Çaj nga xhenxhefili, limon dhe mjaltë kundër ftohjes !

  Në momentin kur ta ndjeni se do të sëmurem, e kjo është e lehtë të parashikohet në bazë të dhimbjeve në fyt, sy dhe kokë, konsumoni këtë çaj natyral, i cili do t'ju ngrohë dhe do ta forcojë rezistencën e organizmit. Krejt çfarë keni nevojë janë lëng limoni, xhenxhefil dhe mjaltë. Përse këta tre përbërës?…

 • Kjo bimë vret 98 për qind të qelizave të kancerit për 16 orë?!
  Kjo bimë vret 98 për qind të qelizave të kancerit për 16 orë?!

  Artemisia annua L. (pelini embel) Sipas hulumtimeve që janë publikuar në „Life Science“, artemisini – është derivate I bimës Sweet wormwood (Artemisia Annua L., që në përkthim nga anglishtja është pelin I ëmbël, është shfrytëzuar në mjekësin kineze që mund të mbysë 98 për qind të qelizave kancerogjene për më pak se 16 orë. Nëse…

 • Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)
  Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar)

  Kanceri i mushkërive (kanceri pulmonar) Karcinoma bronkiale ***Mushkëria Gjatë frymëmarrjes, fryma përshkon një rrugë të gjatë. Fillimisht ajo rrymon nga hapësira e hundës, gojës dhe fytit në skërfyell (laring) dhe më pas në bronket (rrugët e frymëmarrjes në mushkëri).Dy bronket kryesore të çojnë drejt dy krahëve të mushkërive, të cilët gjenden në anën e djathtë…