Tuesday, 11/12/2018 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

 • Secili njeri kur ulet dhe pushon dikund e thotë:
  Secili njeri kur ulet dhe pushon dikund e thotë:

  Pejgamberi, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, thotë: "Secili njeri kur ulet dhe pushon dikund e thotë: Eudhu Bikelimatil-lahit-tammati min sherri ma haleka -kërkoj strehim te Fjala e Allahut e plotë nga sheri i çdo gjëje që ka krijuar, sigurisht se nuk do ti bëje asgjë dëm deri sa të shpërngulet nga ai vend". Muslimi

 • Duaja për sihrin e depresionit dhe për stres
  Duaja për sihrin e depresionit dhe për stres

  Duaja për sihrin e depresionit dhe për stres THUMME ‘ENZELEL ALLAHU SEKINETEHU ‘ALA RESULIHI WE ‘ALEL-MU’ËMININE WE ‘ENZELE XHUNUDÆN LEM TEREWHA WE ‘ADHDHEBEL-LEDHINE KEFERU WE DHALIKE XHEZA’UL-KAFIRIN Pastaj All-llahun zbriti qetësinë e vet në të dërguarin e Tij dhe në besimtarët, zbriti një ushtri që ju nuk e patë, i dënoi ata që mohuan, e…

Rukje

Shendeti

Përdoreni këtë lëng për të pasur stomak të shëndetshëm
Përdoreni këtë lëng për të pasur stomak të shëndetshëm

Fryrja dhe gazrat shpesh mund të shkaktojnë problem të madh. Ja si ta zgjidhni lehtë dhe pa shpenzuar para me ndihmën e vetëm një pijeje nga kuzhina juaj! Fryrja dhe gazrat krijojnë dhembje në stomak dhe e bëjnë njeriun të mos ndihet këndshëm. Ja, pra, si ta zgjidhni këtë problem në mënyrë natyrore. Zgjidhja gjendet…

Me Shume

Sëmundjet

 • Ke organizmin e dobësuar ,je anemikë?
  Ke organizmin e dobësuar ,je anemikë?

  Lajthitë përdoren me rezultate të mira dhe rekomandohen për organizma të dobësuar dhe anemikë, si dhe për grate me barrë. Në këto raste rezultate të mira jep mjekimi me lajthi: Merren 1 kg thelpinjë lajthie, thërmohen e përzihen me 1 kg mjaltë. Çdo ditë merren 3-4 lugë gjelle, duke e vazhduar mjekimin për 30 ditë.

 • Nafta ndihmon në shërimin e psoriases!
  Nafta ndihmon në shërimin e psoriases!

  Nafta ndihmon në shërimin e psoriases! Nafta ndihmon në lehtësimin e kruarjve, skuqjes dhe inflamacionin e shkaktuar nga psoriasa, ndihmon shërimin e lëkures së acaruar nga kjo sëmundje e cila është mjaftë e përhapur tek njerzit dhe e vështirë për tu kuruar Ku afersisht 25 million njerëz në botë janë të prekur nga psoriasa pa…

 • Homoseksualiteti dhe zinaja
  Homoseksualiteti dhe zinaja

  Homoseksualiteti dhe zinaja Rreziku në këtë botë: Ndermjet pasojave te keqija te ketyre gjynaheve (homoseksualiteti dhe zinaja) jane edhe shume semundje ngjitese e vdekje prurese qe vijne si rezultati i tij. Disa prej etyre semundjeve jane te atilla qe shkenca mjekesore – me te gjitha arritjet, fuqine e teknologjine e avancuar – kane deshtuar ne…