Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Mjeksia Islame

Mburoja e muslimanit

Rukje

Shendeti

Sëmundjet

 • MYKU NË LËKURË ​
  MYKU NË LËKURË ​

  Myku i lëkurës është një sëmundje, shkak e së cilës janë djersitja, lagështia, mungesa e higjenës. Myku shfaqet kryesisht ndërmjet gishtave…

 • Apandesiti, shenjat dhe kurimi
  Apandesiti, shenjat dhe kurimi

  Apandesiti, shenjat, kurimi Apandesiti akut është inflamacioni i papritur i një organi të ashtuquajtur në latinisht appendix vermiformis. Më shpesh…

 • Shtypja e zemrës
  Shtypja e zemrës

  Shtypja e zemrës Çdo ditë përgjatë një muaji nevojitet që pas çdo shujte të merret një lugë mjaltë. Gjithashtu, mund…