Segunda-feira, 1/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Aty do të ketë çfarë t’ju dojë shpirti dhe gjithçka që ta kënaq syrin

Aty do të ketë çfarë t’ju dojë shpirti dhe gjithçka që ta kënaq syrin

Allahu i Lartesuar kur tregon per xhenetin thote: “Aty do të ketë çfarë t’ju dojë shpirti dhe gjithçka që ta kënaq syrin.” Zuhruf 71.

Disa dijetare kane thene: “Keto dy fjali, kane permbledhur ne vetvete, gjera per te cilat sikur te ishin tubuar te gjitha krijesat per te dhene nje cilesim te detajuar rreth xhenetit, nuk do tia dilnin dot.” [El Itkan fij Ulumi el Kur’an 2/814].

(Visited 51 times, 1 visits today)
Top