Terça-feira, 20/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Atëherë kur ballafaqohesh me sprova

Atëherë kur ballafaqohesh me sprova

“Ai më i maturi prej tyre tha: A nuk ju thashë përse nuk e përmendni Zotin.” Kalem: 28

Tesbihu ndalon robin prej rënies në gabime, atëherë kur ballafaqohesh me sprova madhëroje Allahun dhe kërko falje te Ai.

Përkthim: Valdet Kamberi

(Visited 47 times, 1 visits today)
Top