Sexta-feira, 31/3/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Atë që kërkon prej Zotit, do të të jepet

Atë që kërkon prej Zotit, do të të jepet

11146603_817305178348673_2435132278553955960_n
Atë që kërkon prej Zotit, do të të jepet.
Nëse kërkon pasuri, të shpie te ajo. Po kërkove dituri, të hapen shtigjet e saj. E po kërkove pushtet, të mundësohet.
Por nëse Zoti të do, nuk të jep gjithçka kërkon. Të dhuron atë që është më e pastër e më e bukur për ty! Po kërkove shtimin e mallit e të pasurisë, të jep urtësi e ta shton atë. Nëse malli e pasuria është dëm për ty më tepër se dobi, nuk të dëmton me shtimin e saj.
Kjo është drejtësia e Zotit, bamirësia e Tij. Dhe dashuria e Tij.
* * *
Avni Tafili

(Zgjohu duke u lutur)