Sábado, 22/1/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Atë e njohim të gjithë, Charlie Chaplin !

Atë e njohim të gjithë, Charlie Chaplin !

Atë e njohim të gjithë. Charlie Chaplin. Komediani filosof. Ai një ditë të pranishmëve u rrëfeu një barcoletë shumë qesharake. Të gjithë ia plasën gazit dhe pastaj të njëjtën e tregoi për së dyti herë, por këtë herë qeshën disa vetëm, ndërsa kur e përsëriti atë për së treti herë më nuk qeshi askush! Pas kësaj komediani filosof tha: “Nëse nuk mundesh të qeshësh dhe të qeshësh për të njëjtën barcoletë, përse qanë dhe qanë atëherë për të njëjtën brengë?!!”

(Visited 220 times, 1 visits today)
Top