Terça-feira, 21/5/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ata vuajnë…Ata vuajnë…

Ata vuajnë…
Po, ata ndjejnë se janë të ndryshëm nga ju
* Ata janë të sëmurët me kancer *
Shpresë e përzier me dhimbje…
O Zot shëroi
Vëllai, motër! Ata kanë nevojë për mbështetjen tuaj, qoftë edhe një buzëqeshje të vogël.
Ndërsa ju jeni të shëndoshë dhe për këtë thuaj ELHAMDULILAH!

(Visited 8 times, 1 visits today)
Top