Terça-feira, 17/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Astrologu

Astrologu

Astrologu

Astrologu nuk vesh rrobë të veqantë por mban rregullisht lapsin dhe letrën dhe me anë të llogaritjes argumenton atë që dëshiron.Problemi tek këta njerëz qëndron në atë se ata flasin shumë pak rreth së tanishmes,kurse flasin më së shumti rreth asaj që dinë vetëm Allahu I Lrtësuar (Xhin26).

Allahu ka mundësi ta shërojë qdo të sëmurë

Shërimi kërkon një forcë ,të cilën e posedon vetëmAi,I Cili I krijoishkaqet dhe sëmundjet.Allahu është I vetmii Cili për qdo sëmundje e kijoi edhe ilaqin.Në duartë e Tij gjendet ilaqi për qdo smundje ,sado që të jetë ajo e rrezikshme apo e parrezikshme.Qdo I sëmur duket të dijë dhe të jetë I bindur në atë se Fuqia e Allahut për shërim nuk ka kufi.
Sëmundja është një fuqi(forcë)e fshehur në trup,të cilën nuk e shohin as I sëmuri e as mjeku ,por mjeku vetëm I vëren siptomat e saj.
Prandaj, si I sëmuari ashtu edhe mjeku duhet të besojnë qëndrueshmërisht në atë fuqi të pakufishme të shërimit dhe se askush tjetër,e as muslimanët e mirë,nuk posedojnë atë fuqi.Allahu I Lartësuar thotë: Kur Ai dëshiron ndonjë send, urdhëri i Tij është vetëm t’i thotë: “Bëhu!” Ai menjëherë bëhet. (Jasin82)pastaj: Ata të cilët besuan dhe bënë vepra të mira, All-llahu do t’i vejë në Xhennete, nën të cilët rrjedhin lumenj. S’ka dyshim, All-llahu punon atë që dëshiron. (el Haxh14)Allahu punon atë që dëshiron: E punon atë që dëshiron.(El Buruxh 16)
Allahu I Lartësuar ka mundësi të bëjë qdo gjë dhe nuk ekziston asnjë sëmundje ,të cilës Ai nuk I di ilaqin.Besimi I fuqishëm dhe I sinqertë në këtë të vërtetë të madhe paraqet qelësin e shërimit tek I sëmuri ,tek familja e tij dhe tek mjeku.Prandaj,e lus Allahun që në zemrat e të gjithë neve ta përforcojë besimin në atë sevetëm Ai ka mundësi ta shërojë qdo sëmundje.

(Visited 77 times, 1 visits today)