Terça-feira, 20/4/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Asnjëherë mos ji xheloze për dashurinë që ka bashkëshorti yt ndaj nënës e babait të tij

Asnjëherë mos ji xheloze për dashurinë që ka bashkëshorti yt ndaj nënës e babait të tij

Asnjëherë mos ji xheloze për dashurinë që ka bashkëshorti yt ndaj nënës e babait të tij. Si e fillon jetën një muslimane duke u bërë xheloze nga dashuria e bashkëshortit të saj ndaj familjes së tij?! Gjë që e ka vendosur Allahu i madhëruar në gjak, e në natyrën e tij. Kjo dashuri nuk e prek nga asnjë anë dashurinë e bashkëshortit të saj, ndaj saj. Si i lejon bashkëshortja muslimane që bashkëshorti i saj të fillonte jetën me të, duke kundërshtuar Allahun e madhëruar dhe të Dërguarin e Tij salallahu alejhi ue selem në familjen e tij. Duke mos respektuar prindërit e duke shkëputur lidhjet farefisnore për hir të kënaqësisë së bashkëshortes së tij?

(Visited 225 times, 1 visits today)
Top