Sexta-feira, 27/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Askush nuk e di se si do të jetë shkatërrimi i Ditës së Kijametit

Askush nuk e di se si do të jetë shkatërrimi i Ditës së Kijametit

Askush nuk e di se si do të jetë shkatërrimi i Ditës së Kijametit, por Kijameti do të vijë patjetër dhe papritur. Allahu në Kuran thotë:

“O njerëz, frikësojuni Zotit tuaj, sepse dridhja e Orës (së Kiametit), është vërtet një ngjarje e madhe! Ditën, që do ta shihni atë, çdo grua me fëmijë në gji do ta harrojë fëmijën e saj dhe çdo grua shtatzënë do ta lëshojë barrën e vet. Njerëzit do t’i shihni si të dehur, edhe pse ata nuk janë të dehur, por dënimi i Allahut është i ashpër. “ el-Haxh 1-2

(Visited 182 times, 1 visits today)