Quarta-feira’, 27/9/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

ASKUSH NUK E DI DHEMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

ASKUSH NUK E DI DHEMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

 

lutje

ASKUSH NUK E DI DHEMBJEN TËNDE SIKURSE ALLAHU

 

Kur të shtohet dhembja në brendësinë tënde dhe gjoksi të shtrëngon.

 

Ji i bindur se ka ilaç për mundimet e tua!

 

Lutja, dhe thirrja, dhe zëri i sinqertë, i cili del nga zemra dhe gjoksi yt, janë ilaçi më i mirë!

 

Allahu me madhërinë e Tij, askujt nuk ia ka kthyer dhe nuk ia kthen thirrjet e tij!

 

Nëse i ankohesh tërë botës për atë se çfarë e ndjen brenda teje, askush nuk do të dëgjon sikurse Allahu.

 

Prandaj kapu për thirrjet e sinqerta nga zemra dhe asnjëherë lutjet nuk do t’i kthen Allahu!

 

Nga arabishtja: Irfan JAHIU