Domingo, 10/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Dobitë kuruese të arrës

Dobitë kuruese të arrës

 

Dobitë kuruese

Fuqizues, pastrues, anti-infeksion, anti-mykosje, fuqizues i sistemit imun, nxites i melçise dhe shpretkes, largues i krimbave te barkut, ndihmues ne varferimin e gjakut (anemi), per infeksionet e stomakut, per infeksionet e bajameve, per infeksionet e brendshme kronike te sistemit riprodhues, per diabetin, per semundjet e grave (sekrecionet e bardha vaginare). Levorja e arres i jep butesi dhe shkelqim flokut.

 

@include "";