Terça-feira, 31/3/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Apatia (Indiferenca) e shkaktuar nga magjia apo mësyshi (hasedi)

Apatia (Indiferenca) e shkaktuar nga magjia apo mësyshi (hasedi)

Apatia (Indiferenca)
Personi humb të gjithë motivimin dhe nuk ndërrmerrë asgjë.  Apatia
Personi humb të gjithë motivimin dhe fillon asnjë veprim. Ai vazhdimisht do të shtyjë gjërat, duke fjetur gjatë gjithë kohës, duke filluar marrjen e veprimeve, por shpejt duke e dorëzuar (i lënë) …

(Visited 267 times, 1 visits today)
Top