Sábado, 1/10/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ankesa për parregullsi në Kërçovë

Ankesa për parregullsi në Kërçovë

27.03.2013

Partitë maqedonase janë ankuar për parregullsi lidhur me procesin e votimit në shtatë qendra votimi në Kërçovë. Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve do të vendosë në një afat prej 48 orësh lidhur me këto dhe ankesat e parashtruara të partive të tjera. Në Kërçovë fitoi kandidati shqiptar për kryetar komune nga radhët e Bashkimit Demokratik për Integrim me votat e të gjithë shqiptarëve të komunës dhe të emigrantëve të cilët erdhën posaçërisht për të votuar.
Isak Ramadani
(Visited 32 times, 1 visits today)