Quarta-feira’, 25/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Andaj, lëri ata të zbaviten me gjëra të kota

Andaj, lëri ata të zbaviten me gjëra të kota

“…Andaj, lëri ata të zbaviten me gjëra të kota dhe të luajnë derisa të përballen me Ditën e tyre që u është premtuar…” (Mearixh, 42);
“Pastaj lëri ata që të argëtohen me gënjeshtrat e tyre.” (En’am, 92)
“Lëri zemrat e atyre që nuk besojnë në Ditën e Kiametit, që të priren nga mashtrimi dhe të kënaqen me të e le të bëjnë gjynahet që kanë bërë…” (En’am, 113)
“Lëri ata që të hanë e të kënaqen dhe le t’i mashtrojë shpresa; ata do ta marrin vesh!
Ne nuk kemi zhdukur asnjë vend, pa i ardhur koha e caktuar.
Asnjë popull nuk mund as ta shpejtojë, as ta ngadalësojë afatin (e shkatërrimit të vet).” (Hixhr, 3-5)
“43:83.

Lëri ata të flasin marrëzi dhe le të argëtohen derisa të takojnë Ditën që u është premtuar….” (Zuhruf, 83)

(Visited 36 times, 1 visits today)
Top