Sábado, 24/8/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Andaj bëje të ndihet se është princesha jote

Andaj bëje të ndihet se është princesha jote

Andaj bëje të ndihet se është princesha jote.
Duaje atë…kur qanë kot. Mos e pyet për çka por thuaj se do bëhet mirë.
Duaje atë…kur pinë prej gotës tënde. Ajo donë vetëm ta shijoje a është tamam për ty.
Duaje atë…kur të shtinë me u fal. Ajo donë të jetë me ty në xhenet
Duaje atë…kur lyp të luash me fëmijët . Nuk i ka bërë vetëm.
Duaje atë…kur është xheloze. Ndër gjithë burrat ajo të ka zgjedh ty.
Duaje atë…kur gatimi i saj është i keq. Ajo mundohet për ty.
Duaje atë…kur në sabah duket keq. Gjithmonë e zbukuron veten vetëm për ty.
Duaje atë…kur lyp të ju ndihmosh fëmijëve me detyrat. Ajo donë të marrësh pjesë në jetën e tyre.
Duaje atë…kur të pyet a duket e trash. Mendimi yt është i rëndësishëm për të, bëje të ndihet se është e bukur.
Duaje atë…kur zbukurohet. Ajo është e jotja kështu që vlerësoje.
Duaje atë…kur vonohet duke u rregulluar. Donë të duket sa më e mirë për ty.
Duaje atë…kur të blen dhurata që nuk të pëlqejnë. Buzëqesh dhe thuaj se gjithmonë e ke dashur këtë.
Duaje atë…kur ka ndonjë zakon të keq. Edhe ti ke shumë kështu që me butësi mundesh me e ndryshu.
Duaje atë…kur ka ndonjë sëmundje. Blej çokollata, ledhatoja kokën e ofroja ushqimin pran shtratit dhe bisedo me të.
Duaje atë…kur nuk është e kënaqët. Është e përkohshme, shpejt i kalon.
Duaje atë…kur ti prish teshat. Si e si tu kane dashtë të tjera.
Duaje atë…kur të pyetën si me vozit. Ajo donë vetëm të jesh i sigurt.
Duaje atë…kur diskuton me ty. Donë ta qetësoj zemrën tënde sepse e donëatë.
Duaje atë…është e jotja. Andaj bëje të ndihet se është princesha jote.

(Visited 40 times, 1 visits today)
Top