Terça-feira, 27/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Altruizëm

Altruizëm

Altruizëm
Përmbaju altruizmit. Nderë është të vetësakrifikohesh për të tjerët. Me të vërtet se ushqimi yt që tretet në barkun e tjetrit, është më i shijshëm dhe më i lezetshëm se sa të jetë duke u tretur në barkun tënd. Poashtu edhe ajo rroba jote e cila ka mbuluar trupin e tjetrit, shfaqë më tepër bukuri se sa të jetë duke mbuluar trupin tënd. Sakrifikoje pasurinë tënde, ushqimin tënd, kohën tënde për njerëzit. Më pas ti do të jesh më i lumturi i njerëzve!

Shkeputje nga libri “Harta e rruges” – Dr. Aid el-Karni

(Visited 228 times, 1 visits today)