Segunda-feira, 24/2/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

ALOJA (Subejr) ne kendveshtrim profetik

ALOJA (Subejr) ne kendveshtrim profetik

ALOJA (Subejr)
Nëse e përziejmë alojën me ilaçet tjera, ajo i anulon efektet eventuale negative të tyre. Po ashtu përdoret për shërimin e kapakëve të ënjtur të syve, mëlçisë, verdhëzës, dhe sëmundjeve të barkut.
Othman ibn Affani, radijall-llahu anhu, transmeton hadithin ku qëndron se një njeri i është ankuar Pejgamberit, sal-lallahu alejhi ve sel-lem, për dhëmbje të syve gjatë haxhit, e Pejgamberi sal-lallahu alejhi ve sel-lem, i ka thënë që t`i mbulojë me alojë.
Transmeton Trimidhiu

(Visited 290 times, 1 visits today)
Top