Quinta-feira, 8/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Allahu na mundesofte te vdesim faqe bardhe

Allahu na mundesofte te vdesim faqe bardhe

lutje

Te na vije vdekja si eshte me se miri.
Allahu na mundesofte ta lusim te madhin Allah qe mos te zhytemi ne kete dynja aq sa ee harrojme Allahun…
e aq sa te harrojme boten tjeter…
Allahu na mundesofte te jetojme me Islam e te vdesim me Islam.
Allahu na mundesofte qe dita me e mire e jona te jete dita e fundit e kesaj dynjaje.
Allahu na mundesofte qe fjala jone e fundit e kesaj dynjaje te jete fjala La ilahe ilAllah.

Frymemarrja e fundit te jete njesimi i t’madhit Allah dhe te deshmojme qe Allahu eshte Një…
dhe se ne kemi lindur per Allahun dhe kemi jetuar per Allahun dhe frymen e fundit po e japim per Allahun.
Allahu na e lehtesofte naten e varrit ,
Allahu na e ndriqofte naten e varrit,
Allahu i paste meshiruar prinderit tane,
dhe prinderit e prinderve tane dhe krejt muslimanet nga Ademi alejhi selam e deri sot qe kane vdekur,
duke deshmuar Allahun se eshte Nje, duke deshmuar Islamin se eshte hakk.
Allahut i lutemi edhe neve te na meshiroje, e varrezat tona te i ndriqoje, e llogarine te na lehtesoje.
Allahu na ngjallte diten e kijametit duke thene La ilahe ilAllah.

E ne i deshmojm te madhit Allah se Allahun e duam shume, se Allahun e duam me shume se veten tone,
me shume se nenat dhe babat tone, se gruan dhe femijet tane,
me shume se krejt kete dynja,
dhe e lusim Allahun edhe Ai neve te na doje, dhe te na shtoje dashurine ndaj Tij,
dhe te na beje prej roberve Tij te devotshem e prej evliave te Tij ,
prej atyre te cilet nuk mashtrohen nga sprovat e dynjas,
prej atyre te cilet nuk rreshqasin lehte.
Prej atyre te cilet jane sikur yjet ne qiell nepermjet te cileve njerezit orientohen, njerezit rrugen e vertete e gjejne.

Allahume Amin!

Përshtati: Fikri Mehmeti