Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Allahu na ka premtuar Xhenetin.

Allahu na ka premtuar Xhenetin.

Allahu na ka premtuar Xhenetin.

Allahu na ka premtuar Xhenetin…porse zemrat tona janë të fjetura!

Xheneti është i vërtetë…
Xheneti është vatan…
Xheneti është i perjetshëm…

Allahu na ka premtuar Xhenetin, dhe Ai nuk e then premtimin.

Do ta shkelin këmbët tona Xhenetin dhe do të themi: Nuk kemi parë pikëllim asnjëherë!
Do t’i harrojmë lotët – formën dhe shijen e tyre. Do t’i’a mbyllim shpellës së varfërisë dyertë e saja.
Do ta harrojmë frikën!

Përshtati: Valdet Kamberi

(Visited 308 times, 1 visits today)