Terça-feira, 24/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Allahu i urren katër persona

Allahu i urren katër persona

I Dërguari (sal-lAllahu alejhi ue sel-lem) thotë: “Allahu i urren katër persona:
1. Shitësin që e shpeshton betimin,
2. Të varfrin mendjemadh,
3. Plakun që bënë zina dhe
4. Prijësin zullumqar.”
(Es-Sahiha, 1/704)

(Visited 614 times, 1 visits today)
Top