Terça-feira, 9/3/2021 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Allahu i krijoi meleket me logjike e pa epsh

Allahu i krijoi meleket me logjike e pa epsh

Thote Ibn Kajimi ,Allahu e paste meshiruar:

Allahu i krijoi meleket me logjike e pa epsh,

Dhe i krijoi shtazet me epsh e pa logjike,

Ndersa njeriun e krijoi me logjike dhe epsh.

Kende e kaplon mendja ndaj epshit te tij,ai eshte me i mire se edhe vete meleket,

Dhe kende e kaplon epshi ndaj mendjes tij,ai eshte me i keq se edhe vete shtazet!

Miftahu daris seadeh, fq. 104.

(Visited 98 times, 1 visits today)
Top