Quinta-feira, 19/5/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Allahu është më i mëshirshëm me mua se sa që je ti nëna ime

Allahu është më i mëshirshëm me mua se sa që je ti nëna ime

I erdhi momenti i vdekjes një të riut dhe nëna e tij filloi të qan, kurse djali i tha: Nëna ime, nëse llogaria ime është në duart e tua, çfarë ke për të vepruar?!

Do të mëshiroja – u përgjigj nëna.

Allahu është më i mëshirshëm me mua se sa që je ti nëna ime – ia kthehu djali!

(Sa i bukur që është mendimi i mirë për Allahun)

(Visited 289 times, 1 visits today)