Segunda-feira, 1/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Allahu eshte Furnizuesi me i mire:

Allahu eshte Furnizuesi me i mire:

Allahu eshte Furnizuesi me i mire:

Mekhuli (Allahu e meshirofte) thote: Foshnja ne barkun e nenes nuk kerkon, nuk merzitet dhe nuk pikellohet. Kesaj foshnje i vjen furnizimi duke qene ne bark te nenes nepermjet gjakut te saj. Kjo eshte dhe arsyeja qe i nderpritet gjaku i mestruacioneve.

Ne momentin kur lind, fillon te qaje per shkak te kontaktit te pare me nje vendin te ri e te panjohur. E kur i pritet kerthiza, rizku i tij kalon tek gjiri i nenes me qellim qe te mos frikesohet trembet apo pikellohet. Pastaj rritet behet femije dhe arrin te mare me doren e tij dhe te ushqehet. Kur arrin moshen e pjekurise thote: Nga do e fitoj rizkun? Si do e arrij ate? Fillon mendon keq per Allahun e madheruar, duke menduar se nuk ka per ta furnizuar. Mekhuli vazhdon duke thene: Mjere ti! Ai te ushqeu kur ishe ne burakun e nenes, kur ishe femije i vogel dhe ne momentin kur fillove te logjikosh dhe te forcohesh shprehesh: Nga do e gjej rizkun (furnizimin)?

(Visited 154 times, 1 visits today)
Top