Sábado, 30/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Allahu dëgjon dhe shikon

Allahu dëgjon dhe shikon

kurani

Argument është fjala e Tij:

“Allahu i ka dëgjuar fjalët e asaj, që diskutoi me ty për burrin e vet dhe iu ankua Atij. Allahu e dëgjoi bisedën tuaj, sepse Ai dëgjon dhe sheh gjithçka.” (Muxhadileh 1)

Sigurisht që Allahu e ka dëgjuar fjalën e atyre të cilët thanë: “Allahu është i varfër, kurse ne jemi të pasur.”(Al Imran 181)

“Vallë, a mos kujtojnë ata se Ne nuk i dëgjojmë fjalët e tyre tinëzare dhe bisedat e tyre të fshehta?

Pa dyshim, Ne dëgjojmë, ndërsa të dërguarit Tanë (engjëj) që janë pranë tyre, shënojnë.” (Zuhruf 80)

“Unë jam me ju, dëgjoj dhe shoh.” (Ta Ha 46)

(Visited 90 times, 1 visits today)
Top