Sábado, 30/5/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Alkooli dhe pasojat e tij

Alkooli dhe pasojat e tij

Alkooli dhe pasojat e tij

Një ndër dëmet që shkakton konsumi i alkoolit është edhe dëmtimi i mëlçisë!

Në foto duket mëse i qartë dallimi në mes të mëlçisë së shëndoshë dhe mëlçisë cirotike. A nuk mjafton kjo për të mos e pirë alkoolin ?

Shigjeta me ngjyrë të bardhë tregon mëlqine e dëmtuar ndërsa shigjeta me ngjyrë të zezë tregon mëlqine e shëndoshë. Shikoni dallimin trishtues.

Prandaj urtësia hyjnore e Allahut të Madhëruar jep urdhëresë të prerë që të largohemi nga konsumimi i alkoolit.

(Visited 102 times, 1 visits today)
Top