Terça-feira, 5/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Alfred Marniku nga Klina është diagnostifikuar nga kanceri dhe kërkon ndihmë

Alfred Marniku nga Klina është diagnostifikuar nga kanceri dhe kërkon ndihmë

capture_1449077658-6213934

Alfred Marniku nga Klina është diagnostifikuarnga kanceri dhe kërkon ndihmë

Mungesa e medikamenteve në spitale dhe e realizimit të analizave dhe ekzaminimeve të tjera si edhe ndërhyrjeve kirurgjikale specifike janë ndër problemet kyçe për spitalet tona të Kosovës ndaj edhe mjerisht, pacientët të sëmurë po ndeshën më këto probleme të kësaj natyre.

Konstatimin e kanë bërë shumë pacijent të Kosovës pikërisht edhe pacienti i radhës Alfred Marniku që është Jurist i diplomuar dhe ish-futbollist shumëvjeçar i klubit futbollistik të “Dukagjinit” të Klinës, i cili tash e përmbi 4 muaj lëngon – është diagnostfikuar me sëmundjen e kancerit dhe aktualisht për shkak të gjendjes së tij të vështirë shëndetësore, urgjent është transferuar jashtë atdheut në Zvicër për trajtim, pikërisht në këto çaste është transferuar në operim, për të evituar rrezikun e jetës.

Gjendja e tij dhe mundësitë e tija financiare janë të pakapshme-limituara pikërisht për ta përballuar kurimin – operimin.

Alfred Marniku babai i Laurit të vogël bukurosh dhe bashkëshorti Pëllumbeshës (e cila ne statusin e saj posa ka hedhur këto fjalë: Qe nga momenti kur jemi njohur deri me sot kane kaluar 13 vite, bashke kemi kaluar shumë veshtersi dhe sfida. Tani po kalojmë veshtersinë dhe sfidën e radhes, perseri sebashku me ndihmen e Zotit pastaj familjes dhe gjithë te afermve. Suksese ne operacion sot jeta ime une dhe djali jone Lauri te duam dhe te urojm sherim te shpejtë, jemi me ty me zemer dhe me lutje. Zoti te qendrofte prane dhe te ndihmofte) nga Krysheva e Madhe e Klinës, me vënbanim të perkohëshëm në Prishtinë, kërkojnë nga me të dashurit, shokët dhe farefisi i tyre, që t’ju dalin në ndihmë në anën financiare…

Jeta i ka peripecitë e veta, vertetë na sprovon me befasitë e saj dhe më sfidat të rrezikshme ndaj duhet të jemi të qëndrueshem, qëndresën nuk mund ta bejmë-tejkalojm pa ndihmën e Zotit pastaj miqve donatorë humanë, ndaj për të gjithë ata që ndihmojnë të sëmuarin e diagnostifikuar nga kanceri Alfred Marnikun, do u jemi mirënjohës e falënderues përjetësisht!

Ketë mund ta beni në bankat :

UBS-bank

Iban: CH320024524512207740c filialja ne Rheinfelden ne emër te gruas Ardiana Qeta, per banuesit në Zvicër.

Iban-DE39100100100530206118 në emër tim, për banuesit në Gjermani

(Kosove Pro Kredit Bank ne emer te Alfredit – count nr: 1132145631000198).

(Visited 105 times, 1 visits today)