Domingo, 10/12/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Si t’a aktivizojmë memorien dhe aftësinë për të kuptuar?

Si t’a aktivizojmë memorien dhe aftësinë për të kuptuar?

Si t’a aktivizojmë memorien dhe aftësinë për të kuptuar?

Aktivizimi i memorjes dhe rritja e aftesisë për të kuptuar

Një lugë të vogël vaj të kokrrës së zezë e shoqëruar me 100 ml nenexhik të zier, pihet për çdo ditë pas buke në mëngjes për 10 ditë rrjesht.

Profeti Muhamed (a.s.) gjithmonë i ka këshilluar muslimanët të kujdesen për shëndetin e tyre dhe, si një doktor i vërtetë i ka dhënë zgjidhje sëmundjeve të ndryshme. Në një hadith Profeti (a.s.) ka thënë: “Në këtë farën e zezë gjendet shërimi i çdo shqetësimi, përveç vdekjes”

@include "";