Quarta-feira’, 6/7/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Akademija e rukjes – Ketu mund te shkosh per rukje *fry ;gjuhe popullore**

Akademija e rukjes – Ketu mund te shkosh per rukje *fry ;gjuhe popullore**

Duke pasur parasysh problemet psiko-sociale ne shoqerine tone,muslimanet bredhin poshte larte per rukje dhe nuk gjejne sherim te mirefillte.
Te gjithe ata qe duan mjekim me Kuran per semundjet shpirterore (psiqike), sihr (magji), mesysh,hased apo pushtim te djajve mund te kontaktojne ketu

+38649622229, Prishtine.

Akademija e rukjes

Merrni keshilla apo trajtim.

Probleme familjare

Mos-martese apo divor jo normale
Deshtim ne jete

Semundje psiqike 

Ankth te madh

Depresion te madh

(Visited 1,500 times, 2 visits today)