Sábado, 10/6/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
United States
+11C

Ajo nuk është !?

Ajo nuk është !?

gruaja dredhza
“Ajo nuk është Ferrari juaj, Lamborgjini apo Mazzerati.
Nëse ju mendoni për të si një pronë private, atëherë kjo është nje paaftësi mendore e juaja.
Nëse ju mendoni se ju munde ta vëni atë në marshin (shpejtësinë) 1, 2, ose 6 ju keni bere gabim te madh, keni bre aksidente ende pa filluar udhetimin fare.
Mos e bëni ate qëllimisht te qaje – të keni frikë Allahun.
Ajo nuk është një përdoruese, por një shoqëruese e denje e juaja.
Buzëqesh dhe falënderoje ate edhe për mënyrën se si qan dhe prehet e sakrifikohet për ju si një qepë.
Mos ngrini zërin ajo është gruaja juaj, ajo eshte gezimi juaj. ”

Përshtatën: HaNa

Tags: