Quinta-feira, 18/8/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ajo kërkoi vdekjen e saj dhe jo të birit

Ajo kërkoi vdekjen e saj dhe jo të birit

Dhembjet e lindjes e detyruan atë që të shkonte te trungu i një hurme. Ajo tha: “Ah, sikur të kisha vdekur para kësaj (ngjarjeje) dhe të isha harruar krejt!” (Merjem: 23)

Merjemja ishte e dëshpëruar për shkak të djalit që e mbarte, mirëpo nuk tha mjerë për të apo të lutet që ai të vdes. Ajo kërkoi vdekjen e saj dhe jo të birit.

Mëshira e nënës për fëmijën fillon qysh nga nxënia e tij. Vlerësojini nënat tuaja.

Përktheu: Qendra Kur’anore

(Visited 209 times, 1 visits today)