Sábado, 23/11/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ajka e formulimit te pendimit – Sejid el Istigfar

Ajka e formulimit te pendimit – Sejid el Istigfar

 

Sejid el Istigfar.
Ajka e formulimit te pendimit.

Po jua citoj lutjen e rëndësishme, e cila transmetohet nga Buhariu:

“O Allah O Zoti ynë, Ti je Një dhe përveç Teje meritor ne adhurim e te vërtetë nuk ka, Ti më krijove mua dhe unë jam robi Yt, jam në besën Tënde dhe i qëndroj me sa kam mundësi besnik premtimit Tënd.
Të kërkoj falje ndaj gabimeve që kam bërë!
Zot i pranoj, pohoj se të mirat e dhuruara që kam tashmë, janë vetëm prej Teje dhe se Ti m’i dhurove, e mundesove.
Zot i pranoj, pohoj të këqijat që bëra janë vetem e vetem nga unë.
Falësi im je Ti dhe gabimet s’mi fal kush perveç Teje.”

Përderisa, vëlla i dashur, lutja ne fjale te behet edukate cdo mengjes e mbremje mos u mërzit, as mos u brengos se xheneti te eshte garantuar nga Profeti Muhamed bekimet e Zotit qofshin mbi te si edhe shpirtin do ta gjesh të qetë e të lumtur.

Ahmed Kalaja

(Visited 34 times, 1 visits today)
Top