Domingo, 25/9/2022 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ajeti Kuranor për mjaltin

Ajeti Kuranor për mjaltin

“Zoti yt i dha instinkt bletës: “Ndërto shtëpi nëpër kodra (male), nëpër drunj (pemë) dhe nëpër kulmet që ata (njerëzit) i ndërtojnë. Pastaj ha nga të gjitha (llojet) frutat dhe futu nëpër rrugët e nënshtruara (e të mësuara) prej Zotit tënd. Nga barqet e tyre (të bletëve) del lëng, ngjyra e të cilit është e ndryshme dhe në të cilin ka shërim (bar-ilaç) për njerëz. Edhe në këtë ka arsye për atë popull që mendon thellë.” (En – Nahl, 68-69)

(Visited 367 times, 1 visits today)