Terça-feira, 31/1/2023 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
No Data

Ajetet e Kur’anit të Shenjtë shërojnë!

Ajetet e Kur’anit të Shenjtë shërojnë!

Ajetet e Kur’anit të Shenjtë shërojnë!

Sipas zbulimeve të fundit, shkencëtarët thonë se çdo sëmundje duhet të bëjë një ndryshim në riprogramimin e qelizave dhe çdo qelizë funksionon në bazë të një programi të caktuar nga lindja deri në vdekje. Prandaj, çdo çrregullim fizik ose psikologjik shkakton një konfuzion në sistemin e dridhjeve të qelizave që shkaktojnë çrregullimin në programin qelizor. Pra, ne kemi nevojë për të rivendosur dhe për të korrigjuar këtë program, në mënyrë që ta shërojmë këtë crregullim.

Gjatë meditimit tim me Kuranin e Shenjtë, kam gjetur se ka një sistem shumë i saktë digjital në çdo varg. Këto vargje, megjithatë, nuk kryejnë vetëm gjuhën e numrave, por gjithashtu kryejnë ndonjë gjë si ajo që ne e quajmë “të dhënave” ose “programet” që mund të merren me qelizat. Prandaj, mund të themi se këto vargje mbajnë gjuhën e këtyre qelizave !!!!

Ju mund të mendoni se këtë teori janë antishkencore, por unë ju siguroj se kam gjetur shumë ajete në Kuran që konfirmojnë se ajetet e Kur’anit të Shenjtë bartin shumë të dhëna pikërisht si ato valët e radios normale të përdorura në kryerjen e informacionit, muzikë, tinguj dhe kështu me radhë .

Allahu thotë në librin e Tij të Shenjtë

“Dhe sikur të kishte ndonjë Kur’an me të cilin mund të lëvizeshin malet nga vendi, ose toka të cahej copa-copa, ose të vdekurit të bëheshin të flisnin?…”(Er-Rad:13:31)

Nëse e analizojmë këtë ajet, ne mund të dalim me këto pyetje: Si mundet që Kurani i Shenjtë të shkaktojë lëvizjen e malit, apo toka të shqyer ose të vdekurit të flasin ?? Përgjigja është me të dhënat që vetëm të vdekur mund t’a kuptojnë.

Eshtë e njohur se shtresat e tokës lëvizin ngadalë pothuajse disa centimetër në vit, pra malet lëvizin. Kjo lëvizje ka rezultuar nga valët termike të prodhuara nga zona e shkrirjes nën kore. Prandaj, mund të themi se Kur’ani përmban të dhëna që mund të merren me këto valë termike duke shkaktuar lëvizjen më të shpejtë, e cila formon të çara dhe tërmete; dhe shkurtimet kore në copa shumë të vogla. Kjo fuqi e madhe është vënë në Kuranin e Shenjtë, por neve nuk na është mundësuar t’a shohim atë. A mundet që ky Libër i Shenjtë të ketë kaq fuqi të madhe sa të shëroj krijesa të dobëta si qenie njerëzore ???

Kur Allahu na tregon se ky Kur’ani i Shenjtë është një “shërim”, kjo do të thotë se ajo mbart të dhëna dhe programe të mjaftueshme për të shëruar qelizat e dëmtuara në trup dhe shëron atë që mjekët ishte i paaftë.