Sexta-feira, 27/11/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

AJETE PERKUJTUESE

AJETE PERKUJTUESE

AJETE PERKUJTUESE

1. Njërezve u është afruar koha e llogarisë së tyre, e ata të hutuar në pakujdesi nuk përgatiten fare për të.

2. Atyre nuk u vjen asnjë këshillë e re (në Kur’an) nga Zoti i tyre, e që ata të mos tallen me të duke e dëgjuar.

3. Të shmangura nga e vërteta janë zemrat e tyre. Ata që janë zullumqarë dhe duke biseduar fshehtas (thonë): “A mos është ky (Muhammedi) diç tjetër pos njeri, sikurse edhe ju, pra a do t’ia pranoni magjinë e tij kur ju po e dini?”

4. Ai (Muhammedi) tha: “Zoti im di për thënien që thuhet në qiell e në tokë (pra di edhe për bisedën tuaj), Ai është më dëgjuesi, më i dijshmi!”

El Enbija, 1-4.

Zoti mos na befte prej atyre qe e neglizhojne diten qe po na afrohet,diten e dhenies llogarise para Krijuesit tone!

O Allah, na i qeteso zemrat tona me fjalen Tende dhe mos lejo te devijojme nga rruga e drejte, deri sa te takohemi me Ty!!

(Visited 56 times, 1 visits today)
Top