Terça-feira, 21/1/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ai të cilit i janë shtuar hallet dhe trishtimet dhe dëshpërimet le të thotë sa më shpesh fjalën

Ai të cilit i janë shtuar hallet dhe trishtimet dhe dëshpërimet le të thotë sa më shpesh fjalën

Gjithashtu është përmendur prej Ibni Abasit i cili ka përmendur se Profeti alejhi selam ka thënë: “Ai të cilit i janë shtuar hallet dhe trishtimet dhe dëshpërimet le të thotë sa më shpesh fjalën:

La haule ue la ku-uete nuk ka ndryshim të gjendjes dhe nuk ka forcë

il-la bil-lah veçse me ndihmën e Allahut.

Në dy sahihët është transmetuar se kjo fjalë është një thesar prej thesareve të xhenetit. Ndërsa në sunenin e Termidhiut përmendet se ajo është një portë prej portave të xhenetit.

(Visited 379 times, 1 visits today)
Top