Terça-feira, 25/6/2019 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ai që thotë gjatë ditës 7 herëAi që thotë gjatë ditës 7 herë

I Dërguari i All-llahut, Muhammedi (sal-lAll-llahu ‘alejhi ues-sel-lem) ka thënë:
Ai që thotë gjatë ditës shtatë herë:

All-llahumme inni es’elukel-Xhenneh, ue e’udhu bike minen-nar.
(O All-llahu im, kërkoj prej Teje Xhennetin dhe kërkoj mbrojtjen Tënde nga zjarri)
…atëherë Xhenneti lëvizë dhe thotë: O Zot, bëje prej banorëve të mi.
…ndërsa Xhehennemi thotë: O Zot, mos e bjer kurrë tek unë.
(Transmeton Buhariu Allahu e meshiroft. )

(Visited 1,111 times, 1 visits today)
Top