Sábado, 6/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ai që dëshmon rrejshëm ngarkohet me tri gjynahe

Ai që dëshmon rrejshëm ngarkohet me tri gjynahe

Ai që dëshmon rrejshëm ngarkohet me tri gjynahe:
1- Gjynahun e gënjeshtrës dhe mashtrimit.
2- Gjynahun e ndihmës ndaj zullumqarit.
3- Gjynahun e tradhëtisë dhe lënies në baltë atij që i është bërë padrejtësia.

(Visited 65 times, 1 visits today)
Top