Segunda-feira, 1/6/2020 | : : UTC+0
Mjeksia Islame
Mjeksia Islame

Ai i cili pastron trupin ditën e xhuma

Ai i cili pastron trupin ditën e xhuma

Profeti, lavdërimi dhe paqja e Allahut qofshin me të, ka thënë: “Ai i cili pastron trupin ditën e xhuma, pastaj niset për ta falur namazin, i falë ato që është i detyruar t’i falë, e dëgjon hutben me vëmendje, pastaj falet me imamin, Allahu ia falë mëkatet nga kjo xhuma deri në xhumanë tjetër, dhe për tri ditë të tjera shtesë.”

 

(Visited 318 times, 1 visits today)
Top